27 minggu baby tendang belum kuat tapi kena kira 10 kali tendangan kuat.

Macam mana eh? Nurse suruh saya start kira dah. Tendangan kuat baby… Tapi baby belum tendang kuat lagi 🥺 Mcm mana ni nak kira ni , jem lah 😫 Ada ke ibu2 yg baby dia tendang slow pun kira 1 tendangan 🥺 Tolong saya please #firstbaby

2 Balas

28w baru btul2 kira. Myb nurse nk awk prepare awal2. 9am-9pm; jarak antara gerakan dlm 30 minit - 1 jam.

2y ago

ohh iya ke… tu lah mungkin 28w baru baby tendang kuat kot. sekarang ni baru masuk 27w, baby tendang pun malu2 kucing je😅🥹