Kaki bentuk X

Macam mana cara supaya kaki tak lagi bentuk X anak laki laki usia 3 tahun selama ini duduk macam bentuk W..tiap duduk selalu saya ingatkan untuk duduk lurus atau bersila saja..tapi kaki tu tak kunjung membaik#SeriusTanya

1 Balas

Ada anak mengasuh kakak saya sorang dia suka duduk kaki W, bila jalan pon macam tak berapa okay sikit, sekarang dia umo 8 tahun still tak boleh duduk bersila… lurus pon takleh… Sis kena banyak urut kaki dia… kalau rasa takleh buat sendiri better bawak anak jumpa physiotherapist

2mo ago

ok thanks sis sis semua😍😘