anak ada kahak

macam mahu hilang kahak anak ya,anak saya 4 bulan ada kahak klau tidur malam kadang ada bunyi hidung tersumbat.. tidak tenang di buat nya😥

4 Balas

Anak saya banyak kahak dulu, Alhamdulillah lepas guna Youbaby macam tak ada dah 😁 Jadi iklan dia bukan claimed fake. Sis boleh cuba sebagai usaha 😊

try guna cream youbaby. anak saya guna cream tu jarang ada kahak. bila berkahak ja dia akn muntah kahak. saya jadikan cream tu as minyak telon

selalu saya sapu dengan minyak telon+bawang putih bakar...then saya sapu dekat batang hidung dia sikit dengan belakang dia...

3w ago

ok sis nanti saya cuba ya,terima kasih😁

Urut dada dan belakang anak bentuk love dgn minyak sesuai

3w ago

sudah buat tapi tulah tak menjadi sis..