Mommies, anda lebih rela mabuk hamil 9 bulan atau naik berat badan 2 kali ganda?
Voice your Opinion
Mabuk hamil 9 bulan
Naik berat badan 2 kali ganda

9808 respon

63 Balas

syg prgnant mabuk..turun 7kg....skrg naik sikit² 0.5kg setiap kali naik....tapi baby membesar elok...

Naik berat badan... sblm preggy kurus je 45kg.. sekarang dah 28 week.. berat i sekarang 54.5😀😆

dua2 tak rela😂😂😂mabuk menyakitkan... naik berat badan pulak bukan senang nak turunkan

cukuplah muntah early and end trimester. Kalau dah muntah kadang2 auto terkencing haiyoo

dua2 tak rela.. kdg2 sampai takut nak jumpa nurse kalau brt naik 😅😅😅

Sape yg pilih mabuk tu??? Hahahaha... tobat taknak daaaaaa 😂😂😂

Alhamdulillah...dri awal kandungan smpai ke minggu 18 xmabuk. #baby1st

perit trauma sngt mabuk2 loya2 alhan truk...rela naik berat bdn

Dh 38 weeks ni 2 minggu 2’kilo naik berat oiiii. Hahahahaha

Berat badan saya Turun naik. Turun dalam 1kg . Tak menentu