Produk bantu kurus balik

Maaf ye sebab bertanya dalam ni sebab dah buntu tk tau nak tanya kat mana lagi. Ibu² lepas bersalin ada ambil apa² produk yg membantu kempiskan balik perut yg gelebeh tak? Anak sy sekarang dah 8 bulan so saya pun macam rasa nak dapatkan balik bentuk badan sebelum pregnant. Sedih tengok perut sendiri gelebeh. Dah pakai macam² cream, minum macam² jamu macam tk menjadi je dengan sy. Nak kata tak berpeluh, hari² peluh buat keje rumah. Boleh suggest tak apa² supplement yg memang betul² menjadi tak ?? #pleasehelp #seriusnanya

13 Balas

Sama..sy baru melahirkan 1st baby. Skrg baby sy 5 bulan..Berat badan sy naik dan berisi,tapi tak la perut gelebeh.Berat sy tak turun2 😔