Miss V berbau

Maaf ye dgn soalan sy cuma sy nak tahu kenapa ye miss v berbau, sejak 7w kandungan skrg dah 9w. Setiap kali nak kencing mesti berbau kurang enak. Selalu xde bau pun. Macam mana nk buat ye sy dh xtahan bau nye sejak kandungan makin meningkat makin kuat, xde lah kuat sangat cuma kembang kempis hidung sy😌🥲sy xde guna apa² pencuci miss v. #pleasehelp #seriusnanya

13 Balas

lepas kencing make sure lap bersih bersih kering kering

semasa mengandung boleh kah kita guna fefet puan??

Try Cuci dgn air suam..ada keputihan ke?

9mo ago

tq sis, keputihan yg biasa tu je, yg jenis lekat kat underwear, tu pun kdg² je ada, bukan jenis lendir