Week 12, scan kepala baby kt bawah.

Maaf ya mommies, this is my very first pregnancy. Nak tanya, normal ke kalau masa scan 3 bulan, kepala baby kt bwh dan kaki kt atas. Hurm

4 Balas

msih terlalu awal.jgn risau k .sbb bny msih kecil dgn ruang rahim besar dia akn berpusing sndiri.nnti mgkin usia kndungn 5bln sis scan bby melintang plk..tu normal sbb bby akn selalu berpusing dn bgerak.yg dbimbang jika ms usia 7 bln keatas bby msih belum berada kedudukan sebenar sbb ms tu bby dh besar dn ruang rahim dh mkin sempit jd dia susah nk berpusing..ms tu mmg perlukan nasihat doctor

saya masa scan 13 minggu haritu, baby berpusing2 😅suka ulang2 tgok vdeo dia 🫰🏻😍

sama la sis, xpe kan? risau juga. asyik menungging je

Masih awal tu sis jgn risau,nnt dia pusing la tu