assalamuaalaikum

maaf tnye kalau brsalin 28weeks bby hidup ke tk? sbb ade yg cakap kalau dh nk masuk 8bulan bby tak hidup .. sory sbb xbyk thu sbb first mum

6 Balas

hi awak, ada ja baby dpt survive. cuma peratus tu tak tinggi. sebab baby dlm kategori pramatang sgt2. kenapa tu awak? awak ada ada tnda2 nk melahirkan baby dh ka? semoga urusan awak dipermudahkan okay.

2y ago

inn shaa allah, doa banyak2. minta allah mudahkan. cakap dgn baby kita survive sama2. sy doakan urusan awak dipermudahkan. semoga awak dn baby dlm lindungan allah. semoga ada keajaiban utk baby awak

hi! ada yg survive. kazen sy beranak 3 semua 8bulan, jgn fikir yg negative abaikan diorang dan selalu bdoa smoga semuanya baikbaik 🙋🏻‍♀️

sibling i dua org lahir 8bulan, alhamdulillah hidup smpai skrg. dh beranak pinak masing2 😌

bgantung pd tahap ksihatan bby tu.. kne fight sikit la.. sbb bby kcik lg tu..

2y ago

sis kne bsalin awal ke? im sure Dr & nurse akn provide yg tbaik utk bby premature.. cuma mommy kne kuatkn physical n mental la.. kne kuat smangt..

What do u mean by tak hidup? Klu ada degupan jantung, dia hidup la

boleh tanye tak..kehamilan 30minggu dah ba pe bulan ye

2y ago

iye sis.. sama²🥰