gulsan

Maaf sy nk tnye , gulsan nie bole mnum kew ?? Maaf bnyk tnye , sbb first bby ..

gulsan
2 Balas

Boleh je sis..sy start tahu je pregnant terus minum..tp campur gula sikit la sb masammmm huhu

3y ago

sis, sy cadangan jgn tambat gula sbb pati delima ni adalah molasses. Maksudnya, dia ada lah air delima yg diperah dan dimasak dgn gula n acid mcm lemon smpai jd likat. So dia dah ad gula tersendiri. Gula dari buah, dan gula time dia prep masak benda ni. Kalau mnum tambah gula, nnt bertambah la kandungan gula sis amek.

Boleh sis.. kalau tk der kencing manis okey je.. kalau der kencing manis jangan minum

4y ago

Ok sis tenkiu