kos beranak

maaf tanya. saya nak tanya pada ibu ibu yang pernah beranak di columbia/kpj, kalau nak buka buku di sana kena ambil darah apa semua, berapa ya kos? Dan kalau kena minum air gula ke apa tu pun berapa ya kos? Saya cari di google ada tapi saya nak cari lagi info. Terima kasih semua

3 Balas

Saya deliver kat kpj pasir gudang tahun 2017. Untuk monthly check up, range rm170-rm200. Normal delivery, newborn check up, ubat-ubatan, vaksin anak, 1 nite single bed stay siap makan 5x sehari around rm6k total.

Sy first check up kt KPJ Puteri masa baby 4 bulan. Cas rm750. Timbang berat, BP, ambik darah, scan baby, consultation on GDM, 3 jenis vitamin. Sis boleh call terus ke hospital utk tnya berkenaan kos.

5y ago

Baik. terima kasih puan

stiap kpj hrga brlaenan sis..baik sis dtg jer hsptl kpj tu utk brtnyakn hrga2 nye..klau tmpt kje sya nurse d kpj seremban

5y ago

Hi puan. Boleh saya tahu kos buka buku di kpj seremban berapa? Saya tinggal di nilai. Saya tengah survey kos buka buku di kpj dan columbia. Kalau ambil darah semua tu berapa ya? Nanti kena minum air gula juga ke? Terima kasih puan