Tak dapat nak tidur 2 malam

Maaf tanya, normal ke kalau bila nak tidur rasa sakit dari pinggang ke bawah. Badan jadi lenguhlenguh. Rasa taktahan sangat dah 😭

2 Balas

Normal wak. Dr kat tempat checkup sye kate. Sbb rahim nak membesar. Sye minta tlong suami sye sapukan minyak bby oil dekat badan belakang n bace selawat sekali. Lepastu auto sye akan trtidur.

2y ago

Baik awak. Saya nak cuba cara awak pula. Thankyou yaa ♥️

baby tgh nak mbesar tuh. kalau ni awak letak bantal kt kaki 2-3 mcm tuh ,bagi tinggi . inshaAllah okay sikit.

2y ago

Thankyou awak. Saya dah cuba, alhamdulillah getting better ♥️