bersama suami

maaf tanya boleh ke masih awl prgnant kite bersama suami.. #firstbaby #10week

2 Balas

Boleh, cuma pandai pilih posisi yg selesa dan selamat. Kalau org tua tua selalunya tak galakkan sbb 1st trimester kandungan masih fragile, rate keguguran paling tinggi masa 1st trimester.

Kalau dah boleh tahan 10 weeks, tahan sampai after 12 weeks. Saya bersama suami pada minggu 6, berdarah coklat agak lama. Menyesal jugak. Tapi sekarang dah okay.