Assalamualaikum

maaf sya nak tanya sedikit dekat mommy semua.. kalau sudi berkongsi... kakak sya dah 9 tahun lebih kahwin tapi belum ada rezeki untuk dapatkan anak.. bolehkah mommy kongsi cara dan petua untuk dapatkan anak .. dia ckp dia penat dngan org sekeliling dia yg selalu tanye dan salahkan dia sbb tak dapat anak.. #dia suruh sye tanya #semoga ada petua yg dapat kongsi dngan kakak sye terima kasih

30 Balas

Sebelum pregnant..saya amalkan minum birdnest ..beli kat Watson...mybe tu asbab saya pregnant..saya ttc 4y5m...😄

5y ago

baik.. terima kasih ..

Zikir istigfar 1000x setiap lepas subuh.. Kalau tak mampu 1000 buatlah mana mampu.. Penuh kusyuk dan penuh harap

5y ago

baik.. terima kasih yeaa

Dia pernah pegi urut x? Urut dlu laa dgn bidan.. Bila da ok.. Try bd... Then ikhtiar cara lain pula

5y ago

owhh.. okay ..nanti sye beritahu dia.. terima kasih

Rezeki tu ada mybe lmbt,sbr dan bnyk berdoa kalau dua2 shat insyaallah ada nanti😊

Amalkan air kosong(selawat)..amalkan makanan sunah kurma (seblm makan niat kan)

Cuba minum drasella jus. Saya try minum Alhamdulillah ok

5y ago

baik.. terima kasih

Kalau sy pergi urut.. Tp bdn org lain2... Xsama

Period normal ke? Ada try cek kesuburan dgn gynae?

5y ago

Cuba dulu minum drasella jus dia Akan betul Kan hormon kite semua .

Keep on try.. jgn putus asa.

Try jus mamariam

5y ago

nanti sye suruh dia cuba