Salam, maaf mommy smua nk cnfrmkn dgn yg ada pngalaman. Mcm ni cnfrm girl ke?

Maaf sy first time mom. Just share pngalaman je ya

Salam, maaf mommy smua nk cnfrmkn dgn yg ada pngalaman. Mcm ni cnfrm girl ke?
6 Balas

kalau sy, sy percaya sonografer. sbb dia belajar cara nak tgk & baca. kalau puan masih tak pasti, ragu2, boleh repeat scan nanti 3-4w lg.

confirmkan dgn doktor ye mommy,nk tny org kt sini x semua pandai tgk. blh g scan bila2 masa je klu x puas hati dgn jantina.

btl lh kot. Sy scan pn mcm ni, then doc kata girl. Risau ni nak beli barang2 pink 🤣

2y ago

Tulah risau nk beli bju girl bnyk2 nii. Feninggg. Haha

kalau dh dr ckp mcm tu blh la caye, malainkan sonographer tu tak mahir

baby girl... ada burger ni.. sy boboy ada bubird dia 🤣🤣

Nampak mcm girl tu 🤗