Bersalin waktu pkpp

Maaf semua nak tanya. Ada x mummy yg dh bersalin di hospital serdang selangor.. Boleh kongsikan prosuder sop nye x.bapa2 boleh teman ke x.. Sebab confuse.. Nak dekat bersalin dh ni. Risau pun ada. Ada yang ckap suami x boleh masuk lgsung sampaikan azan ank pun xboleh.. Boleh kongsikan x ibu2..

1 Balas

sy bersalin kt situ bulan 11,2020. suami hanya bleh dtg ketika azankan baby dan sekaligus amik uri,dan juga ketika discharge ibu. selain itu..tidak boleh.barang bleh dihantar ke guard.