Muntah selepas menyusu

Maaf saya nak tanya. Anak saya 1bulan 12hari. Normal ke baby muntah setiap kali selepas menyusu? #firstbaby #worryingmom

1 Balas

saya pernah share ttg ini dekat wall saya 2 tahun lalu..di sini saya sharekn link nya..hrp dpt membntu puan..mg dpmudahkan segalanya..aamin https://community.theasianparent.com/q/jeluak-regurgitasidoktor-baby-saya-kerap-jeluak-ni-boleh-tak-beri-ubat-u/1167931?d=android&ct=q&share=true

2y ago

lepas susukan ank puan ada sendawakan anak tak?? rasa jika susu tiada mslh apa2 even fm rsnya sm mcm bf .tp pape puan try pantau ank 24jam..tgk kalau mcm asyk munth byk sgt better bwk ank g klnik..maybe susu tak sesuai..