Maaf pertanyaan agak berbeza..mohon bantuan momies..🙏🏻😩

Maaf pertnyaan kali ini agak berbeza,sya dh mlhirkn 3 bln+..smlm first try hubungn int*m..miss v tersa sempit dan sush utk mas*k..agak mnyakitkn dan nyeri..apa perlu sya buat??..saya baru ank 1 ni..tiada pengalaman..stress x tahu nk minta pndpat siapa..mohon bantuan momies😫

2 Balas

sy mse 1st time lps bersalin pon sakit sgt.. dgn trauma jahit nye lg 😵‍💫lps 3 kali bru ok sikit tp trauma.. kalo bole nk mngelak aje.. huhu

12mo ago

itu lah..bila first try je dh rsa gitu..trauma rsanya nk cuba lagi..mmg ttp kne try lagi n lagi ye..baru ok..takuttt😩😩