Miss V sakit

Assalamualaikum,saya baru habis berpantang 60 hari(Bersalin normal),cuba untuk melakukan hubungan intim bersama suami tetapi bahagian dalam miss v saya terasa sakit,ada sesiapa yang tahu apa sebabnya ye dan macam mana nak merawatnya? 🙁 {Maaf jika pertanyaan agak tak masuk akal} #1stimemom #mommybuntu

1 Balas

Waalaikumussalam. Puan sebaiknya berpantanglah 100 hari dr suami. Cuba fahamkan suami. InshaAllah suami puan faham. Badan puan masih belum pulih sepenuhnya kalau macam tu. Klu xpulih sepenuhnya, kesian dkt puan. Nak urus ank akan dtg. Sekdr pndangan ye puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers