Maaf pertanyaan agak berbeza..mohon bantuan momies..🙏🏻😩

Maaf pertnyaan kali ini agak berbeza,sya dh mlhirkn 3 bln+..smlm first try hubungn int*m..miss v tersa sempit dan sush utk mas*k..agak mnyakitkn dan nyeri..apa perlu sya buat??..saya baru ank 1 ni..tiada pengalaman..stress x tahu nk minta pndpat siapa..mohon bantuan momies😫

2 Balas

boleh cuba pakai lubricant. normal tu sebab dah lama tak bersama. kalau masih sakit, better pergi jumpa doktor. sambil tu awak boleh google 'vaginismus'.

11mo ago

itulah..dh cuba juga pkai lub.tpi ttp x bolh ..mcm jln tu terlalu smpit..nk try google..terima kasih ye mommy❤️

sy mse 1st time lps bersalin pon sakit sgt.. dgn trauma jahit nye lg 😵‍💫lps 3 kali bru ok sikit tp trauma.. kalo bole nk mngelak aje.. huhu

11mo ago

itu lah..bila first try je dh rsa gitu..trauma rsanya nk cuba lagi..mmg ttp kne try lagi n lagi ye..baru ok..takuttt😩😩