First beby

Maaf nk tnye kalau kandungan 8week 5hri da boleh buka buku pink le??#firstbaby

11 Balas

Kdg2 ikut KK tu juga.. ada KK yg dah boleh buka. Ada yg mesti 12 weeks ke atas.. Tp better call KK tu dulu la

blh call kk dulu sis utk temujanji. bergantung pd tmpt jgk. tp kbykan before 12weeks akan buke buku

call KK tmpt puan...kna tya dlu, sbb skrg kna booking on9..stiap KK ad link utk booking app...

ad setengah kk kalau kite lambat buka buku pink ,, nurse akn bising ..

depends kot, sy contact nurse 7weeks dia dh suh dtg buka buku

depends on kkia usually 9 weeks and above can open pink book

Kebisaannya sebelum 12w, kena call dulu kk yg berdekatan

Ikut KK, call dulu KK terdekat dengan kediaman awak.

Cuba you call dulu and tanya KK berdekatan

Better 12w keatas..