Apa tanda besalin?

Maaf nk tnya sbb sy first bby umur pun bru 19 bnyk bnda xthu , sy 34w air susu kerap keluar mmng dri 16w hri tu lgi ade air keluar tp xpkat dn x bnyk , skng ddk2 ke jln ke ttibe air susu keluar sndri xde , xde pun urut2 cuma air susu trkluar sbdri pekat dn agak kuning2 sikit Ade org kata mcm tu tanda besalin , mm smlm pun ade keluar lndir dn darah coklat dh p klink cek bukaan xde juga , mmm betul ke tu tanda nk besalin? 🥺#firstmom #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

sis boleh google tanda2 nak bersalin. sya xde tanda2 ni. anak 1st overdue. czer. anak Kedua normal bersalin awal 2 minggu sbb sya demam n baby kurang gerak.