Minum air kelapa

Maaf nk tanya , bila boleh minom air kelapa ye? Air kelapa muda ke tua? Dan cara minom nya mcm mana ye , maksud sy kne minom hari² ke atau seminggu skali? Harap ada sudi yg reply #firstbaby #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

saya minum je air kelapa. kelapa muda ke tua ke, asal nak minum, saya minum. dari awal pregnancy sampai nak hujung2 ni. tak berapa kerap, ikut bila teringin tu datang. saya tak ikut pantang larang org tua2 ni. asal saya happy, makanan yg saya ambil berkhasiat, seimbang itupun dah cukup.

3y ago

tq puan sbb respon sy ..