sakit kt bhg perut

maaf ni cerita lama last year of my pregnancy .. cma sy nk tau as a preparation for this year pregnancy pulak .. last year dlm week 37 mcm tu sy tdur mgiring belah kiri .. kmudian sy beralih mngiring (beralih position dlm keadaan bbaring) ke kanan pulak and then tiber trus rse sakit yakmat kt bhg perut seolah mcm baby dlm perut dialihkan dgn tgn (bukan prkara mistik) .. ad ssiapa yg pnah alami x? klau ada knapa ye? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sy betulkan yea. baby xduduk dlm perut dear. dlm perut ada usus kita. baby duduk dlm rahim kita😊🫰. itu sy xpasti. kalau mcm sy mmg akan alami sakit semasa ubah position tido. nak bangun dr tido. including sakit celah kangkang. sehingga nk pakai seluar pon rasa sakit😅. both pregnancy sy mmg rasa sakit tu smpi nk bersalin. lepas bersalin mmg hilang

7mo ago

Kerja kt dewan bahasa & pustaka ke sis? 🤣

boleh jadi time tu baby dekat2 nk engaged kot. so any movement pun boleh triggered rasa tak selesa