kalau mkn meltofer sahaja tak mkn vitamin b okay ke?

maaf nak tnye kalau kite mkn meltofer jer vitamin b complex tu kena mkn jgk tak?sbb sy ad hb low tadi check 10.1 mnggu lps check 10.9 klinik kk bg ubt 4jenis tp sy nk mkn yg meltofer tu jer blh ke?pregnant13weeks#ingintahu #bantujawab

1 Balas

Saya tak pasti maltofer tu ada kandungan vitamin B ke tak. Kalau ada, cukup tak kandungannya untuk menampung keperluan nutrien tubuh puan. Jadi, kena dapatkan nasihat doktor.

4w ago

Alhamdulillah