Salam mintak tolong beri pandangan

Maaf nak Tanya sape ada pengalaman mcm saya lepas bersama,Ada keluar lendir bercampur darah ....perlukan saya ke hospital ...

8 Balas

dah berapa bulan ni..😅.. kalau dh tgh tggu hari tu g lah hospital jgn tggu lagi dah.. kerap bersama ni mmg bagus utk senang bersalin

2y ago

omg 20w bahaya keluar lendir campur darah, but sometime its normal..apa2 pun g klinik asap ye😊

tiada pengalaman.tapi kalau ada bleeding ker apa.memang kena direct pergi ke hospital terus lah sis.takut bahaya kan kandungan kan.

Klau ikutkan sikit² tu normal tp darah fresh ke apa dh xnormal la.. better cek la

lendir campur darah tu tanda nak bersalin dah puan. kena pergi hospital cepat

kalau melibatkan darah bleeding or spotting sepatutnya terus g hosp .

Kalau risau pergi hospital sis,,berapa bulan pregnant???

2y ago

Hahahaha xpyah segan sis🤣🤣 kalau cmtu,,sis monitor dlu,klau sekali tu ja keluar jgn risau xda apa lahh heheh

takut luka ja awak. boleh check dkt klinik if risau.

brpa week