tips hilangkan tegang kaki

maaf nak tanya mumy dlm ni , ad petua x nk hilangkan tegang kat betis ni 😭 sakit sngt2 . saya dh 14minggu . tapi alhamdulillah loya muntah saya makin kurang dan selera makan saya makin bertambah ☺️

1 Balas

Kakak sy jenis mcm ni sis, urat betis tegang bila mngandung, selalu dia mntk abg ipar urutkan jek tetiap mlm.. biasanya ade kaitan dgn kurg kalsium jugak tu, pastu kakak sy amalkan shaklee ostematrix mmg hilang katanya tegang urat tu..sy pun amalkan atas sebab xmnum susu lgsg time prgnant, alhmdullh xde mslh ape smpai brsalin.. 😊 btw sy bukan pnjual, cume kongsikan pngalaman..huhu..

3y ago

try la sis, suami sy krja berat, kdg smpai kejang kaki and betis selalu suruh sy urut, ada sekali tu dia saja cuba2 mkn pil tu sketul dua, hilang kejang2 tu dia ckap.. 😅