Baby 2 bulan tak nak susu botol

Maaf nak tanya kalau puting jenis besar sesuai pakai botol susu apa ye ? Baby skrg direct feeding dan dah nak masuk 3 bulan , sy dah nak masuk keje tp baby tolak botol walaupun pam susu . sy pakai botol comotomo , mungkin dia tak nak botol tu kot sebab tak sama saiz puting kot . Ada cadangan botol apa sesuai tak utk puting saiz besar ?#firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

8 Balas

Kena org lain yg bagi, kalau mak yg bagi memang baby x nak, bau ibu ada..