Baby 2 bulan tak nak susu botol

Maaf nak tanya kalau puting jenis besar sesuai pakai botol susu apa ye ? Baby skrg direct feeding dan dah nak masuk 3 bulan , sy dah nak masuk keje tp baby tolak botol walaupun pam susu . sy pakai botol comotomo , mungkin dia tak nak botol tu kot sebab tak sama saiz puting kot . Ada cadangan botol apa sesuai tak utk puting saiz besar ?#firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

8 Balas

sis cube pigeon..anak sy mule2 pakai avent tolak botol tukar pigeon ok..

2y ago

betul tu..kalau xboleh jugak sis cube la df baby sikit lepastu susu perahan tu masuk dlm botol smbung susu..buat masa baby nk dekat3 tidur/mamai