ganjaran coin

Maaf nak Tanya coin mata ganjaran dah bnyk tapi masih belum ditebus...boost tu katanyee boleh tebus sebulan skali...tapi nape Tak leh tebus pun...sila jawab

2 Balas

kan..sy pun nk tebus kali ke 2 x boleh..da la brg nk tebus x byk..yg ade untuk emas dan perak..platinum xde...herm

5y ago

Betoi2 tu... sepatutnyee Platinum boleh tebus pelik betoi syarat ganjaran nie...Hari tu dh lapor Kat Asian parents tapi Tak balas xde jawapan pun...