Ingin Jawapan - First Time Preggy

Hai . Kandungan saya 5w3d . Pertanyaan saya , adakah normal , jika belum terasa apa apa ya . Hanya pertukaran pola makanan dan kekejangan . Maaf bertanya. Mohon pencerahan ya . 🥰

1 Balas

normal mommy..sbb setiap dari kita tak sama alahannya...sonok tau alahan biasa2 je..klu lapar, kejang perut itu pon normal..yg tk normal klu sis pregnant and bledding..haaa..yg tu g cpt2 klinik k...semoga mommy baik2 aje...

1y ago

Alhamdulillah terima kasih puan atas doa dan nasihat yang puan titipkan . Lagi satu puan , saya nak tanya .. Normal ya kalau belum rasa pergerakan bayi ?