Tangan keluar dari bedung masa tidur

Maaf nak tanya, anak sy minggu ni masuk 3 bulan. 2 malam ni dia tidur, setiap 1 jam kuarkan tangan dari bedung. Masalahnya dia garu mata & nangis, sy trpaksa bedung balik utk dia tidur, tapi letih sebab setiap 1 jam dia buat macam tu. Macam mana ye? Ada cara nak tidurkan baby tanpa bedung & tanpa dia garu muka? #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

6 Balas

bedung kejap sikit. tkpun suruh suami. klau suami buat sllu mmng tk blh buka trus .. satu lg bedung mungkin dh kecik dgn ank. ank brpa kg. beli bedung yg corak tu besar sikit tp pns skit la klau aircond sesuai la