Cara cari post/artikel yang sesuai

Maaf nak tanya, actually macamana nak cari/tengok dan baca post2 berkaitan dengan keywords yang kita nak? Sy dah taip mcm2 kata kunci kdg just keluar "tiada hasil".. even taip " sakit perut" pun tak keluar apa2, just keluar " tiada hasil". Ke ada bahagian mana² sy perlu setting? Thank you semua.

2 Balas

Betul TAP ni now mcm tak betul. tak boleh nak search semua keluar tiada hasil. geram kadang sbb makin teruk pulak features apps ni

3mo ago

betul sis. kdg nak baca apa2 pun semua takde. makin lama makin xde function. tgk feeds pula ulang2 benda yg sama .

Sy pun hritu siap uninstall and install balik pun xboleh. Mcm dh xde function dh

3mo ago

samalah sis. 😅