Terima kasih

Maaf nak nertanya.. Nyeri di bahagian payudara selalunya akan Terasa berapa lama? Sampai bersalin ka? #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

3 Balas

Saya awal kehamilan hingga entah tak ingat plk 🤭 ni dah masuk trimister 3 tak de lh. klu sentuh je nyeri. Dada mmg sensitif bila hamil. So elakkanlh drpd meraba dan dirabai. 😅 tapi kena cek juga kot ada ketulan2 yg meragui ya!

hahahah sejak bila tanda nak bersalin ada sakit payudara ... payudara ni semua ibu mengandung akan rasa sakit sebab proses keluar susu akan bermula pada yang 30weeks keatas ..

Ikut badan masing2.. kdg ada kdg xde..