Ubat insert keputihan

Maaf nak bertanya soalan ni ..ada sapa2 pernah masuk ubat insert untuk vagina tu tak ? Untuk keputihan tu ..maaf saya nak tanya.saya pregnant 26 week .. Kalau dah masuk ubat tu dalam tu sepatutnya biar je kan dalam tu lepastu takboleh bersama suami ke apa ke kan .. Semalam sebelum tido saya ada insert ubat tu .saya tido awal semalam .masuk ubat tu pun awal la dalam kul 9 lebih macam tu .lepastu tido .tapi saya dah tido mamai2 saya lupa ada insert ubat tu & terbersama dengan suami 😔 ada apa2 effect tak ye terutamanya dekat baby? Risau la huhu

1 Balas

risau tkut ubt tu xmenjadi je sis

4w ago

kiranya ubat tu tak menjadi je kan .tapi takda effect apa2 ke baby kan huhu macam saya ada dua biji lagi ubat insert tu .kiranya malam ni saya kena insert lagi ke atau biar dulu jangan guna dah eh sis ?