Tips tmbh berat baby

Maaf mommies,mohon jgn kecam. Baby sy skrg tgh full breastfeeding. Ade tak petua utk sy tambahkan berat die tanpa guna formula milk. Susu sy ckup, baby pon hisap bagus. BMI ok. Cuma berat die naik sikit2 je. Adekah sy perlu amik milkbooster utk pekatkan susu lg? #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #ingintahu #firstmom

2 Balas

Selagi berat baby dlm carta yg normal, x perlu risau. Naik sikit2 x pe janji ada kenaikan. Lagipun BMI baby ok jd x ada masalah la. 😊

Sye minum horlick , nestum dan bnykkn sayur je nnti susu pekat