najis bayi.

maaf mommies2 semua , nak tanya . bayi kalau najis dia warna hijau lumut normal ke ? baby saya campur susu fm dan susu badan . saya seorang yang bekerja , bekalan susu pun berkurang . sebab baby lagi suka minum guna botol dari df . ke sebab dia tak sesuai dengan susu ? tekstur najis dia agak cair . dia takde meragam ape2 pon . #mommybuntu #1stimemom

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb tiada pnglmn bg ank susu fm .tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan .mg dpmudahkan segalanya .aamiin