Ibu jari kaki bengkak

MAAF ⛔ GAMBAR AGAK KOTOR selepas bersalin saya mengalami kaki ibu jari bengkak macam dalam gambar sampai luka dan sakit sangat sebab tercucuk kuku 😢 ada tahu tak ubat yg bleh sembuhkan luka kaki mcm ni ..dekat nak 2 bulan lepas bersalin ibu jari kaki jadi macam ni ..baru lepas bersalin tak seteruk ni ..tp skrg teruk mcm ni 😢 tak pernah mengalami kaki mcm ni tapi lepas bersalin jadi mcm ni #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

Ibu jari kaki bengkak
13 Balas

kena rajin letak inai.. in sha Allah baik smula jari tu nnti..