Ibu jari kaki bengkak

MAAF ⛔ GAMBAR AGAK KOTOR selepas bersalin saya mengalami kaki ibu jari bengkak macam dalam gambar sampai luka dan sakit sangat sebab tercucuk kuku 😢 ada tahu tak ubat yg bleh sembuhkan luka kaki mcm ni ..dekat nak 2 bulan lepas bersalin ibu jari kaki jadi macam ni ..baru lepas bersalin tak seteruk ni ..tp skrg teruk mcm ni 😢 tak pernah mengalami kaki mcm ni tapi lepas bersalin jadi mcm ni #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

Ibu jari kaki bengkak
13 Balas

ni cagu kot.kuku tepi tu MKN kulit.amik inai tumbuk lumat pastu ltk kt ibu jari tu.balut pakai kain..nti akan rase denyut2.lelame ok.try la dulu.xde daun inai pakai je inai yg jual tu pn blh.

1y ago

😢 thank you bagi tips ..sy akan coba