jenis darah

Maaf brtnya, dlm bku pink ade tulis ke jnis drh kita? Dkt mna ye nk tgok?

19 Balas

Nurse ada staplerkan result ujian darah yg kita ambil masa mula2 buka buku pink. Sepatutnya ada la kertas sekeping dia lipat2 pastu staplerkan kt buku.

Dalam buku pink takde, biasa lepas buka buku tu misi akan ambil darah dan bagitau kita darah apa next appoiment

bku pink sy xde...sbb sy dh tau...nurse just cmfirkn sja sya drah ap by lisan...xtau la klu puan nya ad tulis

Test result darah masa check HIV tu ada dia letak kat situ and nurse akan attach sekali dlm bku pink tu sis

masa mula² buka buku pink tu ade ambik ujian darah,ada Kat kertas yg distepler sis Cuba tgok

dlm buku pink sy ada. nurse akn bg kertas n stapler bgian blkg skli

Bukak je buku pink muka surat 1 bhg bawah tu ad tulis jenis drh

4y ago

oh. ok. saya baru tau jugak. saya nmpak jenis darah suami je. haha.

ada.. pihak kk akan tampal dkt buku pink kita..

Nurse xbgthu ke jnis drah sis?

dlm buku pink sy ada rasanya..