pregnant 1trimester

maaf bertanye knp ye masa mengandung ni perut asyik kembung je dan selalu sakit kepala

12 Balas

Angin sis.mcm sy.sebelum tido minum susu suam.pagi milo panas.sendawa sikit2 lega angin keluar..lps mkn jgn terus baring..lama2 ok jgk walaupun bdn mmg Jenis byk angin..sekali sekala mkn asam halia merah tu

Mungkin sebab perubahan hormon dalam badan. InsyaAllah semoga dipermudahkan urusan sis & enjoy saat2 indah ni ❤️

Mcm byk angin kn. Pstu asik sendawa. Kdg2 sampai terkeluar muntah 😆

Normal tu sis, semasa mengandung mmg sllu kembung perut 😃😃

Normal lah tu time pregnant perut kembung and sakit kepala.

Faktor hormon progesterone yg meningkat sis

Itula.sy pon mcm tu jgak..kembung perut.

Normal tu sis😊😊😊

Normal tu sis

normal