baby care

maaf bertanya , saya takde pengalaman dan pengetahuan sangat pasal penjagaan baby , kalau baby naktumbuh gigi seawal berapa month yee ? sebab baby saya 6month asyik main lidah katgusi tapi belah kiri atasje , risau jugak sebab taktahu 😅 lepastu memang akan demamke ? and apa tanda tandanya tumbuh gigi ? nakminta pendapat ibu ibu . kalau tak keberatan sharelah . 😊 #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Ada baby cpt, ada lambat. Anak sy 4 bulan dah 2 gigi atas. Baby akn berliur, suka menggigit, ada ruam sikit kat pipi amd nampak mcm gusi membengkak merah sikit. Anak sy dh 8 gigi, tak prnh demam bila tumbuh gigi. Cuma byk liur je.