Saiz kandungan lain

Hi. Maaf bertanya. Ni kehamilan yg pertama..kalau ikutkan tarikh pertama period sepatutnya kandungan dah 11 minggu tepat. Tapi tadi scan kandungan size 9 minggu 5 hari. Normal ke ibu ibu semua? Siapa ada pengalaman macam ni? Share tauu 🥰 #firstbaby #1stimemom

Saiz kandungan lain
7 Balas

saya 11 weeks, size baby 8weeks je. sy fikir positive je asalkn baby ada heartbeat sy dh rasa lega. sebb both hubby n wife kami lahir mmg jenis baby kecil. sy pn fikir mugkin both parents pn lahir kecil. 2.6 above je my mam kasi tau and his mam pn ckp benda sama.

sy pun kena. dr cakap tak tally. lepastu asyik tanya betul atau x tarikh period yg sy bg macam kita tipu pulak.. sy dh la jenis track period memang sy tunjuk terus la tracking tu. 10 weeks tapi saiz 8weeks.

normal je lari seminggu..tak normal bila lari byk sgt..sebulan ke..haa tu tak normal

Sy pula ikut period ms nk wat buku 9w tp bila dh 2x scan 11w..kena ikut due scan..

normal je tu. Klau period tak teratur bole lari saiz nya tu.

normal. ovulation date lari sikit. that's y tak sama.

nrml..ikut doc scan