baby first

maaf bertanya kalau kita baru 8minggu 5 ari mmg perut kita xnampak sgt ye dan lagi 1 masa g scan kat kk masa 7minggu 3ari doktor kate baby kecik sgt 1.39cm..normal ke..mcmne nak buat.

1 Balas

Belum nampak lagi, dlm 16 minggu mcm tu yes akan nampak bump. Takpe awal lagi, jaga makan, makan mknn yg berkhasiat, makan folic acid & ubat prenatal yg Dr bagi yea, jgn skip.

5y ago

ubat prenetal tu ape..sbb dpt acid folid je skrg ni..ok2 insyallah