BUMIL HB RENDAH

Maaf bertanya bagi yg ada masalah hb rendah , korang makan apa ya utk tambah hb ? saya macam2 da makan tapi tak jugak naik2 😞#ingintahu #pleasehelp

45 Balas

sis makan ubat yg kk bagi ke? sya dulu makan ubat yg kk bagi tapi hb tak naik² makin turun walaupun dah ikut masa yg betul makan ubat 2 jam lepas makan nasi tapi sejak hb turun ke 9 sya terus tukar ubat obimin beli kat farmasi hb sya naik lepas tukar ubat skrg kandungan dah masuk 36wks alhamdulillah hb skrg 12

12mo ago

tak salah mencuba sis😊