Ubat demam + selesema + batuk (dah diprescribed oleh doc + iberet boleh ke diambil serentak?

(lupa nak tanya doc boleh diambil serentak ke tidak sebab tengah betul2 tak larat) 🥲#firstmom #bantusharing

4 Balas

Iberet ambil 1x sehari. Blh pilih either sblm sarapan or sblm tidur. Ubat2 ikut timing yg dktr dh mention. Tp utk malam, mkn ubt2 dlu...ngam2 sblm tidur baru mkn iberet

2y ago

Terima kasihhh 😇

Seeloknya gap kan masa ambil sis.. kalau jenis badan mmg xda mslh ngan apa² ubat sblm ni should be ok

Sy doc hr tu saran jarakkan sejam 2 kalau mkn ubat lain.

2y ago

Terima kasih 😇

Boleh jika tiada alahan.

2y ago

Terima kasihh 😇