Maaf soalan xberape nak sedap🤭

Lps hbs pantang..bile msa sesuai nk bersama dgn suami yer..suami btnya bila boleh..sy xtau nk ckp apa..sbb sy masih takot nk bsama.takot dalaman blm pulih...boleh x ibu2 bg nasehat or pndapat?tq mummy#firstmom #SeriusTanya

5 Balas

Bincang dengan suami awak. Luahkan apa yang awak rasa. Macam saya bersama dengan suami 7 bulan lepas bersalin. Suami saya tunggu saya ready.

4w ago

tq komen sis..insyallah nnti try discss..

mcm sy, sy pkai perancang dlu baru sy bg. dan klu bdn rasa ok, blh je..tp suruh suami pkai sarung

4w ago

tq respon😊

Saya bersama suami slpas seminggu habis nifas.

after hbis nifas n awak rse dah ready

4w ago

ok.tq komennye😊