Hai ibu nak tnya

Lps bersalin nanti kita pakai pad kan..saya bigung nak beli yg mna ada kwn saya ckp beli yg ada tali supaya senang ada yg ckp beli yg mcm seluar dalam..klau ibu pilih yg mna?

9 Balas

Saya masa anak 1st beli pad yang macam seluar dalam tu je. Saya beli dekat ecoshop. Mudah yang tu. Takda lah rasa bocor ke apa. Untuk yang 2nd ni pun siap siap beli yang tu. 😂

2y ago

Kita pakai ni. Yang panties pun sama. Beli yang pakai buang je senang tak payah basuh basuh. Beli dekat ecoshop murah sikit. Yang libresse tu kalau ada dekat ecoshop pun boleh beli dekat situ.

beli pad biasa je sis.. pakai tali tu xselesa n boleh bocor.. kt hospital ikt je diorg pakaikan pad tali.. nk balik rumah sya dh tukar pakai pad biasa..

saya tak selesa pad bertali. saya beli pad biasa je, tapi size max. pad seluar dalam tu boleh juga, tapi kena makesure size sesuai.

beli spender pakai buang sekali..pad beli je night je yang panjang tu..selesa..sy jenis x reti pakai pad jenis pants tu..

sy pakai yg biasa je time nk p klinik ja..duk umah xpakai pon..sbb nk cepat kn lega jahit tu

msa kt hsptl nurse nk kita guna pad tali... tp lps blik rumah guna pad biasa pun xpa.

lepas beranak pakai yg tali hospital bagi..dh masuk wad saya tukar yg pants

Yg tali klu xpndai pakai susah juga. Sy beli yg mcm pad biasa & jenis seluar.

2y ago

apa nama dia kak?

Pad