BENGKUNG IBU

ibu pilih bengkung yg jawa atau yg tali. atau yg zap untuk ibu. saya newmom. tak tahu nak beli bengkung yg macam mana. suami suruh beli yg jawa. tp saya rasa rumit je. kalau nak ke tandas. tambah2 kalau nak tukar pad. sbb saya ni sejenis tak boleh pakai pad lama. walaupun darah keluar sikit. even masa sbelum pregnant pun. kalau period. 3,4jam sekali saya akan tukar pad. #ibukeliru #share²lah#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

i first mom juga , due 16/9 n i belii jenama bengkung kerengga youu stalk laa dulu dekat ig mana tahu berkenan , nama acc beby_maembong . sbb ramai artis guna bengkung ni memang baguss tau

2y ago

sama due kita. 16/9. tulah masih keliru nk beli yg mana. semua dh lengkap tinggal bengkung je belom beli.

sy pn jenis tiap kali kencing tukar pad. bengkung tali..skrg tgk kt shopee ade bengkung tali berzip kt tepi .. pun cdg nk beli tu 1...sng nk tukar pad.😁

saya suka yang zap jeee.

2y ago

tak terbuka, tapi yang jenis ni suka ternaik ke atas 😅 saya tak pakai dengan kerap, tapi selesa lah dengan saya.