Pernah ada ibu² yg mngalami uri di bawah.. apa yg ibu² lakukn? Sya bru lepas jumpa pakar,31w level 2

Low placenta

2 Balas

Type 2 boleh tu naik atas .. atas izin Allah, tp agak lambat ye detect, sy detect uri rendah juga tp time 27w, bykkan sujud sis, sujud terakhir tu lama sikit, doa byk2 urusan bersalin dipermudahkan .. insyaAllah kita ikhtiar je mana yang boleh .. sy doa yang baik2 utk sis dgn baby 🤲🥰

3w ago

aminnn. terima kasih doanya. ya trasa lmbat tau,da 31w.. tgu lgi 2w utk scan smula. harap² tiada apa yg mbimbangkn.