Low lying placenta.. Salam..nk tny sape ada pengalaman Ni..blh share tips utk Uri back to normal

Low lying placenta

5 Balas

banyakkan solat sunat hajat secara tak langsung kita banyak sujud..insyaAllah ikhtiar..kawan saya buat alhamdulillah menjadi

awak brapa minggu kalau masih awl .. ade harapan lagi nak naik tu

2mo ago

sis sya pun doc ckp hritu placenta kat bawah .tpi sya bru 14 minggu .jadi placenta tu byk masa lagi kan utk gerak2 .

banyakkan bersujud

brp minggu skrg?

bnyk kan sujud.